Elektrisch rijden met BMW. Bijzondere aanpak of niet?

Schermafbeelding 2014-04-11 om 14.34.43

In deze tijd waar Audi en Opel zich steeds beroepen op het Duits-zijn, komt BMW met onderstaande reclame van de BMW i3 (de elektrische auto) met een originele video.

Via reversed-forward wordt de auto door Amsterdam getoond, niet een nagesynchroniseerde Duitse reclame, maar gewoon in Nederland opgenomen. Visueel zeer aantrekkelijk. En een stem die me bekend in de oren klinkt (Ben?). Ik vermoed zelfs dat het hetzelfde reclamebureau geweest is als bij BEN, maar dat ga ik nog wel even uitzoeken.

Desalniettemin vind ik hem mooi genoeg om een paar te keer bekijken. Aan het ontwerp van de auto zelf moet ik nog wel wennen. En de actieradius, dat is nog een lastig iets. Want 125 kilometer op 1 keer opladen is niet ver. Ik zou er vanaf Eindhoven niet mee naar Amsterdam durven rijden. Of wel? Is wel avontuurlijk ­čÖé

Ik ga maar eens informeren of ik deze een keer kan testen.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in column and tagged , , , . Bookmark the permalink.