Dagvoorzitter

Wat doet een dagvoorzitter?
Een dagvoorzitter vervult een sleutelrol bij congressen en evenementen. Een goede dagvoorzitter ontwikkelt samen met u een sterk concept voor uw evenement en denkt met u mee over invulling en het programma.

Op de dag zelf opent de dagvoorzitter uw bijeenkomst, heet hij de bezoekers van harte welkom en kondigt het (dag)programma aan. Een dagvoorzitter weet wat er speelt bij uw publiek, stelt de juiste vragen aan zowel de gasten als het publiek en weet zo uw bezoekers bij uw evenement te betrekken.

Beste Jan Willem,

Bij deze wil ik je meteen nog even bedanken voor je leuke en positieve dagvoorzitterschap zaterdag! Het was een heel ander soort bijeenkomst dan vorig jaar, waar vooral gemopperd werd over onbegrip en moeilijkheden; zaterdag was veel constructiever.

Met vriendelijke groet,

Anita van Boxtel
communicatie Handicap Studies

Interactie met  het publiek zorgt voor positievere beleving door uw gasten van uw evenement.

“Jan Willem Alphenaar denkt conceptueel met u mee over de vorm van uw presentatie. Hij zet zijn ervaring als spreker in om uw doelstelling te bereiken. Op het evenement zelf bewaakt hij de rode draad en begeleidt hij alle onderdelen. Hij is in staat om de sprekers de juiste vragen te stellen en betrekt het publiek hierbij.”

Mijn ervaring

Dagvoorzitter zijn vereist méér dan slechts items aankondigen. De juiste timing, de discussie tussen publiek en sprekers levendig houden en een luisterend oor bieden, zijn onontbeerlijk voor een interactieve bijeenkomst. Interactie met het publiek zorgt voor een positievere en actievere beleving van uw evenement.

Bent u van plan een evenement te organiseren, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op om te zien wat ik voor uw evenement kan betekenen.

Ook wanneer u al een evenement gepland heeft, maar nog niet eerder heeft gedacht aan het inzetten van een dagvoorzitter, sta ik u graag te woord om te kijken welke passende invulling ik aan uw dagprogramma kan geven.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend voorstel of bel op 06-27066822