Erebaantje – ik mag in de jury :)

In een vorig leven werkte ik bij een PR-bureau waar ik samen met een team een aantal ICT-klanten vertegenwoordigde.

Naast het reguliere PR-werk, waarbij we persberichten schreven en distribueerden, interviews regelden en lobby’s voor testproducten verzorgden, waren er ook elk jaar de Channel Excellence Awards van Channel World.

Ons eerste doel was altijd zorgen dat we onze klanten konden nomineren voor de diverse categorieƫn.

De volgende stap was altijd zorgen dat zoveel mogelijk mensen gingen stemmen voor onze klanten. Als ze dan door deze stem- selectie kwamen en bij de laatste tien overbleven, dan mochten ze een presentatie houden voor de juryleden en moesten ze vragen beantwoorden.

Wij probeerden onze klanten altijd optimaal te ondersteunen bij de voorbereiding. We gaven presentatie trainingen, stelden mogelijk vragen en antwoorden op en probeerden zoveel mogelijk informatie over de jury-leden te verzamelen. Daarna was het altijd duimen of het goed was gegaan.

Maar dit jaar ben ik zowaar gevraagd door Rene Schoemaker (hoofdredacteur Channelworld) of ik deel wil nemen in de vakjury.

Het antwoord is natuurlijk duidelijk: JAAA!

Nu nog even zorgen voor een goede foto šŸ™

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Projecten and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.