Recensie Volkskrant

Drie ‘Dirken’ vertolken DSB-drama

FILM, Yvonne Hofs op 31 mei ’10, 07:16, bijgewerkt 31 mei 2010 07:21

DSB The Movie

DSB-bestuurder Hans van Goor zit gestresst in zijn kantoor in Wognum. Ene Pieter Lakeman heeft DSB-klanten op televisie zojuist aangeraden hun geld bij de bank weg te halen, en nu stromen de miljoenen bij bundeltjes de bank uit.

……………

Zou het werkelijk zo gegaan zijn? Niet erg waarschijnlijk, maar ach, het is een film, dus wat maakt het uit. DSB The Movie is een zeer vermakelijke interpretatie van de werkelijkheid, van begin tot eind in elkaar gezet door onbezoldigde amateurs. Het resultaat is opvallend goed te noemen, gezien de manier waarop de film gemaakt is. DSB The Movie is de eerste ‘crowdsourcing-film’ ter wereld: iedereen die zin had, mocht eraan meewerken, ervaring was niet vereist.

…………………….

Lees verder op volkskrant.nl

In de gedrukte versie schijnt hij 4 v/d 5 sterren te hebben. Ik moet dat nog even checken 🙂

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Projecten and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.