Een dag als het leven, ups en downs maar je komt er wel.

Gewoon maar weer eens een dagverslagje, ondanks dat de de dag nog niet om is.

Up 1

Vanochtend vroeg een onderzoeksvoorstel gemaakt voor Marketingfacts, LewisPR en ANP Perssupport om gezamenlijk een onderzoek te doen naar de wensen van bloggers en journalisten op het gebied van het aanleveren van nieuws. Oftewel, persberichten, social media releases, etc… En ja hoor, alle drie de partijen zijn enthousiast dus dat onderzoek gaat van start.

Up 2

Vanmiddag had ik een lunch afspraak met ANP Perssupport inzake de invulling van hun klantendag op 1 juli a.s. Ik ben daar een van de sprekers en de door mij aangedragen, zeer gewaardeerdeĀ  journaliste Hella Hueck presenteert de middag. Op die middag zal ook het hierboven beschreven onderzoek gepresenteerd worden.

Up 3

Terug op de zaak, lag er een terugbel notitie om iemand van de gemeente Eindhoven terug te bellen. Een onbekende naam van mij, ik ken daar ondertussen veel mensen, dus nieuwsgierig bel ik terug. Of ik woensdag om 11:30 op het stadhuis wil zijn voor een overleg met de burgemeester van Den Bosch, de commissaris van de Koningin, wethouder van cultuur etc… om te overleggen over Brabant 2018. Leuk! Vereerd!

Neutraal

16:00 Snel naar huis, auto wegzetten en op de fiets naar het station in Eindhoven. Ik moest naar Amsterdam en dat vertik ik met de auto te doen. Dat heb ik drie en een half jaar gedaan en dat heeft me teveel hersencellen gekost en veel lichamelijke klachten opgeleverd (overigens weer opgelost hoor).

17:00 op station. Trein gaat om 17:17 naar Utrecht en dan stap ik daar over naar Amsterdam. Utrecht Station is namelijk leuker om te wachten dan op Eindhoven station.

Down 1

In Utrecht krijgen we, de reizigers, te horen dat er door een blikseminslag bij Abcoude, minder treinen naar Amsterdam rijden en dat er een omweg is. Als ik maar op tijd kom.

Up 4

Via Twitter gevraagd hoe ik vanaf Amsterdam CS bij de Bieb moet komen. Veel handige en juiste antwoorden. Top!

Down 2

Ik moest om half acht in de Openbare Bibliotheek Amsterdam zijn voor een radio interview op Radio 5 van Llink, genaam OBAlive.nl. 19:20 komen we aan op Centraal. Rennen rennen rennen. Buiten adem, maar net op tijd binnen.

Up 5

Jan Winter, de meeste voorkomende Dirk Scheringa in DSBTheMovie, is er ook net op tijd en samen mogen we aanschuiven in de live-uitzending (link volgt nog). Leuke show, leuk interview, beetje kort.
Hier moet ik zometeen aan tafel, live op radio 5. on Twitpic

Bekijk hier de radiouitzending terug.

Up 6

Even lekker nog een bak koffie gedronken met Jan en samen het project geƫvalueerd.
Even napraten met Jan Winter aka Dirk S. met een bak koffie. on Twitpic

Neutraal

Terug naar het station lopen, ik wil nog een beetje op tijd thuis zijn, morgenavond zit ik ook al weer in Amsterdam.

Down 3

Op het station moet ik even wachten op de trein. Dat is nou eenmaal inherent aan het OV in Nederland. Wachten. En de trein wordt ook weer omgeleid, dus ik leg me neer bij de gedachte dat het nog even duurt. Wachtend op de trein sta ik aan het eind van het perron, met meerdere rokers om me heen. Dus ik steek ook een sigaret op en stort me op de ongelezen e-mails op mijn Blackberry. Totdat plots mevrouw agent er staat en ik een boete van 60 euro krijg omdat ik op de verkeerde plaats stond te roken. Balen, eigen schuld. Maar wel een down van de dag.
Ga toch zakkenrollers aanhouden. #grmbl #politie #fail on Twitpic

En nu zit ik in de trein deze blogpost te schrijven. Als ik het zo terugkijk is het een goede dag geweest. 6 ups en 3 downs. Nu hopen dat er geen downs meer bijkomen.

Aanvulling:

ik was uiteindelijk om 23:25 weer thuis, na om 20:38 in de trein te zijn gestapt.
Maar onderweg wel een leuk e-mail verzoek van Nova gehad.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Mijn mening and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.