Workshop crowdsourcing en co-creatie

Vandaag was ik te gast in Heemstede bij Customer Media Counsil. Ik mocht daar de aanwezigen vertellen over Crowdsourcing en Co-creatie. Uiteraard kwamen daar ook mijn ervaringen met DSBTheMovie aan bod. Het mooiste was dat er ook deelnemers in de zaal waren die zelf al ervaring hadden met E-participatie en burgerparticipatie. Met name vanuit de gemeente Haarlem. Op die manier konden mijn theorie en voorbeelden ook aangevuld worden met voorbeelden van de deelnemers.

Een voor mij weer erg leuke middag en volgens mij voor de deelnemers ook.

Hieronder de slides die behandeld zijn, de slides van DSBTheMovie heb ik er uit gelaten, die vind je hier.

 

 

 

 

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Presentaties, Projecten and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.