De duwende kracht van digital natives

De maatschappij verandert. Onder druk van de komende generaties, Generatie Y, Digital Natives, etc… moeten we massaal onze organisaties aanpassen. Als we dat niet doen, dan gaan ze ergens anders heen. Waarheen dan?
Bekijk deze video van Abbey en probeer te begrijpen wat deze nieuwe generatie van ons verwacht.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Mijn mening, Social Media ontwikkelingen and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to De duwende kracht van digital natives

  1. Jochem Koole says:

    En toch denk ik, dat Abbey gewoon voorgelezen wil worden uit een boek met papieren bladzijden en een kaft er omheen.

  2. Erik says:

    Ehm… Ligt het aan mij of is dit het tegenovergestelde van “luisteren naar digital natives”? Een vierjarige een aantal internet-hype-buzzwords in de mond leggen en dan doen alsof dat is wat zij zou willen? Misschien loop ik achter hoor, maar geen van mijn vier kinderen heeft ooit gevraagd om “semantic tagging” of “real-time information”. En zo lang de “reality” nog genoeg verrassingen voor ze in petto heeft, “augmenten” ze die wel met hun eigen fantasie.
    Ik vermoed dat er een hoop dingen zijn die ze wel willen/verwachten van de wereld, en een (klein) deel daarvan zal aangeboden kunnen worden door Social Media ondernemers en Web 2.0 guru’s. Maar dan moeten die wel echt gaan luisteren naar Abbey…

Comments are closed.