Wat maakt een viral succesvol? Humor en boeien!

Af en toe krijg ik wel eens een mailtje met de tekst: ‘ Wil je helpen deze video een viral te maken door hem door te sturen?’.

Uiteraard doe ik dat niet. Een video wordt vanzelf een viral als die leuk is en als hij iets met je doet als je ernaar kijkt. Zojuist kreeg ik op Twitter van Sandra van Kolfschoten (@svankolfschoten) deze video doorgestuurd.

Hij is leuk. Vanaf het begin tot het eind blijf je kijken. Je gaat denken hoe je zelf zou reageren en je wilt zien hoe het afloopt. Ik vind hem leuk. Hij is denk ik ook niet voor niets ruim 2 miljoen keer bekeken.

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , . Bookmark the permalink.