2011 – het jaar van Facebook

Nu het einde van het jaar nadert gaan we overspoeld worden met toplijstjes over 2011. Lijstjes met de meest (on)zinnige en uiteenlopende opsommingen. Het einde van het jaar betekent ook dat er gekeken wordt naar het nieuwe jaar. Voorspellingen over de nieuwe trends op allerlei vakgebieden vliegen je om de oren. Maar ik wil iets meer de diepte in gaan (een beetje dan) en stilstaan bij Facebook. Voor mij was 2011 overduidelijk het jaar van Facebook en 2012 belooft ook een bijzonder jaar te worden voor Mark Zuckerberg en de zijnen. Daarom hieronder een jaaroverzicht. Lees meer over: 2011 – het jaar van Facebook.
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , , , . Bookmark the permalink.