Printen, mailen, Twitter en Facebook populairste sharing tools

Dat content deelbaar moet zijn dat is bekend. Dus vandaar dat je ook bij elk artikel op PowerPR de bekende Social Sharing buttons ziet om deze content te verspreiden onder je netwerk. En iedereen heeft tegenwoordig van die kekke hippe Facebook, Twitter en LinkedIn knopjes. Maar wat blijkt nu uit onderzoek van Addthis. Printen en e-mailen zijn nog steeds populair.

De top tien meest gebruikte social knopjes zijn:

E-mail is het beste voor Viral!
Ja, u leest het goed. Volgens de statistieken start een virale campagne het snelst via E-mail. Wat ook blijkt uit bovenstaande lijst is dat de Facebook Like button geen toegevoegde waarde heeft ten opzichte van de share button. Deze cijfers zijn voor mij voldoende reden om de social buttons op PowerPR ook maar eens onder de loep te nemen. Voor de volledigheid, hier ook nog de nummer 11 tot en 20.

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.