Slideshare, de tool voor contentmarketing

Sinds ik Slideshare heb ontdekt ben ik fan. Ik gebruik het om inspiratie op te doen, mijn presentaties te delen en om ideeën voor te leggen aan onbekenden.

Slideshare, simpelweg de YouTube voor PowerPoints,is een ideale tool om kennis te delen en kennis te vinden. Het is zelfs mogelijk om er een virale campagne mee te starten, hetgeen ik laats onbedoeld ervaarde met een presentatie over google is Evil. Deze presentatie werd in twee dagen tijd ruim 20.000 keer bekeken.

Maar Slideshare is nog steeds erg onbekend. En daarom is Slideshare zelf ook met een campagne begonnen. Een onderdeel daarvan is onderstaande Infographic die aangeeft hoe groot ze eigenlijk zijn. Leuk om te bekijken en misschien zelfs een reden om zelf ook met Slideshare aan de slag te gaan. Op PowerPR gaan Sabrina en ik ook wekelijks een Slideshare van de week publiceren.

Geïnteresseerd  in Slideshare? Ik heb er ook een gratis e-book over geschreven. Dat kun je hier downloaden.

 

 

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Slideshare, de tool voor contentmarketing

  1. Mooie blog + gratis ebook over Slideshare van @jwalphenaar http://t.co/ma6Abqsl

Comments are closed.