Google+ Fact & Figures of natte vingerwerk?

Google+. Aan de ene kant ben ik ervan overtuigd dat het het potentieel heeft om het grootste Sociale Netwerk te worden, aan de andere kant heb ik sterk mijn twijfels over de gebruikersacceptatie.

Natuurlijk, we hebben hier op PowerPR ook al aardig wat aandacht er aan besteed, onder andere deze handleiding, maar ik merk van mezelf dat ik het nog steeds niet actief inzet.

Ja, ik heb een account en circels en af en toe publiceer ik er iets op. Eens in de week kijk ik naar de berichten, maar dat komt vooral als ik in gmail zit en rechtsbovenin een rood getalletje zie. Ik denk dat ik vooral een handige APP mis om mee te werken. Twitter draai ik bijvoorbeeld in Tweetdeck (Macbook) of Twitcaster (iPad) en Ubersocial (Blackberry). Zoiets zoek ik eigenlijk ook voor Google+. Dat is overigens best vreemd want mijn Facebook en LinkedIn gebruik ik wel via een browser maar voor Google+ wil ik een APP (ik weet echt niet waarom).

Desondanks duiken er overal fenomenale cijfers op over het gebruikersaantal van Google+. Natuurlijk, elke gmail account wordt automatisch overgezet, maar maakt dat een gebruiker actief? Ik heb af en toe mijn twijfels over deze aantallen. Is het inderdaad zo dat Google+ aan het eind van 2012 de helft aan gebruikers heeft van wat Facebook nu heeft?

Daarom maar een klein onderzoek. Doe je mee om het een beetje in kaart te brengen?

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Hieronder weer een mooie Infographic van website-monitoring.com over de duizelingwekkende groei van Google_

 

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.