PowerPR groeit gestaag

Afgelopen juli had ik tijd over. Toen kwam het idee om de URL van Powerpr.nl, die ik al een paar jaar had geregistreerd, te vullen met een wordpress installatie.

PowerPR tot nu toe
Ik plaatste een paar blogs eind juli/begin augustus en deed een oproep voor bloggers. Nu, ruim zeven maanden later, hebben er al meer dan 70 professionals een of meerdere blogs geplaatst. Dat had ik nooit verwacht. En nog steeds melden wekelijks nieuwe bloggers zich aan. Dat is mooi want op die manier kunnen we ook de diversiteit blijven bieden die we nu hebben. Totaal staan er al meer dan 450 artikelen op deze site.

Volgende stap
Nu denk ik dat het moment daar is om een paar extra stappen te zetten. Er moet meer continu├»teit komen in de frequentie van de blogs. We gaan werken met een redactionele kalender om de blogs wat beter te verdelen. Nu gebeurt het nog dat er op de ene dag 9 nieuwe blogs geplaatst worden en de andere dag maar eentje. Verder ga ik kijken naar mogelijkheden met advertenties. Op dit moment kost PowerPR, los van de tijd, meer dan dat het oplevert. Dat is nog niet erg, maar bij de groei die er is gaan ook de kosten omhoog. Dus daar ben ik nu ook mee bezig. Tevens zullen er gaandeweg wijzigingen plaatsvinden bij de layout en komen er speciale pagina’s voor de bloggersprofielen en bedrijfsprofielen van de meewerkende PR-bureaus. Dus hou de site in de gaten. We are on the move!


Ook bloggen op PowerPR? Meld je aan!

Deze post heb ik geschreven op PowerPR.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in PowerPR, PR 2.0 boek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.