Een nieuwe dimensie in influencer management: brand pages op Klout

Klout kennen we. Daar is hier al veel over geschreven. Ook hoe dit misbruikt wordt voor het lastig vallen van online influencers door allerlei marketeers en zelfs hoe dit opgenomen wordt in CRM systemen. Ik kan het weten want ik krijg nog wekelijks mailtjes. Ik ben zo belangrijk, althans volgens Klout. Werd er voorheen door bedrijven niet gekeken op welk vlak iemand van invloed was, vanaf nu is dat anders. Althans binnenkort want Klout is bezig met de uitrol van Brand Pages. Jawel, ook hier mogen bedrijven aan de slag. Lees meer over: Een nieuwe dimensie in influencer management: brand pages op Klout.
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , , . Bookmark the permalink.