Wil de echte Barbapapa-marketeer opstaan?

Afgelopen juni sprak ik tijdens De (Marketing) Dagen over allerlei nieuwe vormen van marketing. Een vorm die ik daar ook introduceerde en zelf had bedacht is Barbapapa Marketing. Geïnspireerd door Calimeromarketing van Karen Romme bedacht ik een tegenbeweging voor grote (logge) organisaties die last hebben van de kleine, snelle Calimero-marketeers. Eigenlijk als gimmick, maar gaandeweg begint het concept toch vorm te krijgen. Ik legde het al kort uit tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Marketingfacts. Aangezien er daarna veel over gesproken werd, hier maar eens een uitleg wat ik nu bedoel met Barbapapa Marketing en wat een Barbapapa-marketeer allemaal in zijn mars moet hebben. Lees meer over: Wil de echte Barbapapa-marketeer opstaan?.
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , , . Bookmark the permalink.