Mijn website gaat op de schop

Mijn site is in de loop der jaren gegroeid en uitgebreid. Elke keer een nieuw onderwerp, nieuwe dienst, extra informatie etc…

Voor mij heel logisch van opzet, voor anderen niet doorheen te komen. Samen met Daisy en Lonneke van Daisenlon.nl ben ik nu een traject aangegaan om mijn eigen profilering aan te pakken. Jawel, ook bij deze loodgieter lekt de kraan. De eerste sessie (een quickscan van mijn website) was al heel confronterend. Conclusie: De website staat boordevol informatie, maar de structuur ontbreekt.

Een volgende stap die we deze week gemaakt hebben is meer ingaan op mijn eigen branding, wat is mijn passie, wat zijn mijn doelen, wat vind ik, wat wil ik overdragen etc… En dat heeft zijn uitwerking. Het zet je aan het nadenken. Dus elke avond zit ik te puzzelen. Welke thema’s bedien ik, welke onderwerpen zijn mijn kernonderwerpen, hoe groepeer ik dat, hoe deel ik dat in. Ik word er bijna gek van. Maar het is goed om er eens met een frisse blik naar te kijken. Niet alleen mijn eigen frisse blik, maar vooral ook die van Daisy en Lonneke.

Maandag gaan we weer verder. Dan gaan we concreet kijken naar de indeling, lay out en uitstraling. We gaan kijken of de chaos in mijn hoofd vertaald kan worden naar een duidelijke boodschap naar buiten. Ik ben benieuwd en moet mezelf ondertussen afremmen om niet alweer een paar stappen vooruit te gaan. Dus als dit je interesseert, blijf deze site volgen en volg ook meteen Daisenlon.nl!

En dan hopen dat mijn site straks ook dit logo mag uitdragen

Schermafbeelding 2013-07-11 om 11.47.01

 

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Projecten, Publicaties and tagged , . Bookmark the permalink.