Trots :)

Ondanks dat ik wel vaker in de bladen heb gestaan, zeker ten tijde van DSBTheMovie, blijf ik toch trots als ik weer een publicatie zie.

Is dat raar? Is dat protserig? Vast wel, maar ik vind het leuk!

Deze maand sta ik in het blad Bouwkennis, maar dan de speciale uitgave over marketing. Is een leuk artikel geworden. Ben je toch benieuwd hiernaar? Lees het dan hieronder! (als je er op klikt wordt die groter) of download de PDF.

 

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Mijn mening, Projecten, Publicaties and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Trots :)

 1. Rinus van Weert says:

  Hoi Jan Willem,

  Ik heb het artikel in Bouwkennis gelezen, en naar mijn mening mag je trots zijn op de autoriteit die jij inmiddels op het gebied van social media hebt opgebouwd, hoor. Dus zo raar en protserig vind ik dat niet.

  Groetjes,
  Rinus

 2. Babs Heijnen says:

  Goed artikel,
  natuurlijk mag je trots zijn. Ieder mens wil graag gezien worden en dit is gezien worden in het kwadraat. Je hebt zelf de inspanningen geleverd. Bent een autoriteit op jouw vakgebied. Goed bezig!
  Gefeliciteerd, GENIET en op naar het volgende artikel!

  groetjes,
  Babs

Comments are closed.