#PICNIC11 Gegevens als kunstvorm, de schoonheid van data.

Gistermiddag op PicNic werd ik ineens verrast door een heel bijzonder project. En aan de reacties later buiten te horen was ik niet de enige. Iedereen die de presentatie van dit project had gezien was onder de indruk. Een project gepresenteerd door Erik van Heeswijk en Jasper Koning van de VPRO. Helaas moeten we wachten tot 6 december voordat het project live gaat, maar zet het maar alvast in je agenda. De naam van het project: Nederland van boven. Dit wordt de mooiste vorm van data-presentatie die je ooit hebt gezien. Lees meer over: #PICNIC11 Gegevens als kunstvorm, de schoonheid van data..
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged , , . Bookmark the permalink.