Wordt Google de nieuwe Public Enemy?

We zijn allemaal dol op kleine tech start-ups. Rebelse jongeren die vanuit hun garage met een uniek product op de markt komen. De drop-outs van school die laten zien dat je vooral in je product moet geloven om succesvol te zijn. Niet langer de American Dream maar de Wereld-droom. Maar op een gegeven moment worden de garagebedrijfjes of zolderkamerbedrijfjes te groot en dan komt de grote omwenteling. We keren ons er massaal tegen en gaan weer zoeken naar nieuwe helden die het nog moeten maken. Lees meer over: Wordt Google de nieuwe Public Enemy?.
Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.
Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts and tagged . Bookmark the permalink.