PechaKucha, verslavend en inspirerend

pkkaftSinds 2012 ben ik zelf actief met PechaKucha. Een pure presentatievorm waarbij het format de spreker dwingt om een gestructureerd en pakkend verhaal in 400 seconden te vertellen.

Maar het is meer dan een format. Het helpt potentiële en soms onervaren sprekers om bepaalde angsten te overwinnen.

Management trainingen
Sinds kort geef ik hier workshops en management trainingen over. En dat is een mooie opzet. Managers leren na te denken over hun verhaal, hun verhaal names de organisaties of namens zichzelf.

PechaKucha nights
Maar PechaKucha is ook leuk door de PechaKucha nights die georganiseerd worden. Bijeenkomsten waar gemiddeld 12 sprekers een verhaal houden van 400 seconden. Voor het publiek inspirerend door de variëteit, voor de sprekers een mooie gelegenheid zichzelf, hun project, ideaal of idee te presenteren.

International PechaKucha night
Ik zit onder andere in de organisatie van PechaKucha Eindhoven, waar we 20 september meedoen aan de Internation Pecha Kucha Night, waarbij vanuit 100 steden in de wereld, ruim 1.000 presentaties gegeven gaan worden. En ze zijn allemaal te volgen via een Google Hangout.

Mee doen?
We zijn nog druk bezig met de selectie voor sprekers op 20 september in Eindhoven. Lijkt het je wat? Durf jij? Wil jij je verhaal vertellen? Meld je dan nu aan via enlist@pechakuchaeindhoven.nl

Gratis boekje!
Voor iedereen die interesse heeft in presenteren, zijn eigen presentatieskills wil verbeteren of meer wil leren over PechaKucha heb ik een boekje geschreven dat je gratis kunt bestellen. Klik hier voor het boekje.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in presentatie_ondernemen, Projecten, Publicaties and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.