Contentmarketing, het nieuwe verkopen?

alphenaar_marketingfacts_kennisdelen

Contentmarketing, kennisdelen, inboundmarketing. Allemaal termen die je dagelijks om de oren vliegen en bottom line hetzelfde betekenen. Hot, trendy en iedere marketeer moet er mee aan de slag. En ja, dat vind ik ook. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Marketingfacts noemde ik het een van de grootste trends voor 2013. En daar sta ik nog steeds 100 procent achter. In deze driedelige serie van blogposts (volgende week verschijnt deel 2) ga ik in op de kracht van contentmarketing en hoe elke organisatie dit kan inzetten binnen de marketingmix.

Lees meer over: Contentmarketing, het nieuwe verkopen?.

Deze post heb ik geschreven op Marketingfacts.nl.

Lees hier het hele bericht

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Marketingfacts, presentatie_contentmarketing and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.