Krenten uit de pap

Ik geniet van mijn werk. Van de workshops, de trainingen en de lezingen.

2014-05-28 18.06.21Gisteravond was het extra genieten. In het Isala Theater in Cappelle a/d IJssel werd namelijk de ondernemer van het jaar prijs uitgereikt aan de beste Capelse ondernemer. En ik mocht daaraan voorafgaand als spreker de zaal informeren en inspireren op het gebied van disruption, trends en innovatie.

Superleuke zaal, publiek deed goed mee en ik genoot. Ik hou van grote groepen, ik hou van het onderwerp en zeker als de zaal mij uitdaagt. Kan ik me al inschrijven voor de volgende editie?

2014-05-28 20.51.49

Hieronder de slides:

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in presentatie_ondernemen, presentatie_trends, Presentaties and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.