Co-creatie is ook gewoon leuk. #cce10

Vandaag was ik aanwezig bij het co-creation event 2010 in Eindhoven. Eigenlijk om een lezing te geven over de totstandkoming van DSBTheMovie, maar stiekem doe ik er natuurlijk zelf ook inspiratie op. Ikzelf weet door de film dat co-creatie en crowdsourcing heel leuk kunnen zijn, maar door veel organisaties wordt het nog als stoffig ervaren. Tijdens de lunchbreak kregen we echter een heel leuk, spontaan, onaangekondigd voorbeeld van co-creatie voorgeschoteld:

Merlijn Twaalfhoven kreeg alle broodjes-etende aanwezigen zover om gezamenlijk muziek te maken. Bekijk deze video en je ziet hoe mooi en leuk co-creatie óók kan zijn.

Eerder gepubliceerd op Marketingfacts.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in Projecten and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.