Ik stop met roken: dag 2

Gisteren was dag twee met mijn Champix kuur.

Pil op normale tijd (8:45) ingenomen. Geen bijverschijnselen.

Niet minder gerookt dan normaal. Wel iets moeier en vroeg naar bed gegaan.

Ondertussen ben ik wel overspoeld met reacties op Facebook en Twitter over goede en hele slechte ervaringen met Champix. Ik hou het goed in de gaten. De streefdatum waarop ik mijn laatste sigaret rook is 10 november.

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in stoppen met roken and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ik stop met roken: dag 2

  1. Michael says:

    Gewoon doorgaan. De huisarts was het er toch mee eens. Maar daarnaast ken je zelf je eigen grenzen het beste. Je bent iig goed bezig. Ik ben gewoon cold turkey gestopt van 2 pakjes (een beetje jouw niveau, toch), maar jij hebt er gewoon een hele Champix-trip bij. En geloof me, het is fijn als je er niet meer van afhankelijk bent. Succes! Ook met de strijd tegen de kilo’s hierna…. 😉

Comments are closed.