Inspiratie? Het verwezenlijken van dromen en disruption

Gisteren was voor mij weer een dag genieten.

Ik was bij de tweede editie van Social Media Inspiration Day. Ook wel #smid14 genoemd. Een hele dag luisteren naar inspirerende en vernieuwende verhalen en als afsluiter mocht ik zelf een verhaal doen. Een verhaal dat als titel had ‘practice what you dream’ maar waarvan de inhoud over Disruption zou gaan. Een vreemde combinatie, maar ik heb getracht daar een kloppende verhaal van te maken.

Uitgangspunt van mijn verhaal was: als je je dromen omzet naar doelen en deze deelt, dan kunnen ze uitkomen. En welke van jou dromen worden de nieuwe verstoring van een markt/ in dustrie of misschien zelfs (jouw/de) wereld.

De Slides
Uiteraard zijn er de nodige slides gebruikt. Die zijn hier na te lezen.


Live-blog
Tijdens mijn presentatie is er een live-blog geschreven. Met bijbehorende illustraties. Hier kun je de transcriptie teruglezen.

6607323

Deze cartoons zijn gemaakt door Abe Borst @squabecomic (www.squalies.blogspot.com).

Was jij erbij?

Was je erbij? Wil je iets vertellen over mijn presentatie? Doe dat dan hieronder in de comments! Dat wordt zeer gewaardeerd!

 

 

About JW

Jan Willem Alphenaar - spreker en kennisdeler.
This entry was posted in presentatie_ondernemen, presentatie_socialmedia, presentatie_trends, Presentaties and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Inspiratie? Het verwezenlijken van dromen en disruption

 1. Kees Ruyter says:

  Het was voor mij als bezoeker ook een boeiende dag met lezingen waar je goed bij wakker bleef en het volle uur al weer om was voor je er erg in had. Dit geldt voor alle sprekers. En toch was er ook voluit gelegenheid om hen informeel aan te spreken. Via YouTube ontdekte ik ook nog een stukje spreekbeurt over LinkedIn. Zowiezo leuk de diverse filmpjes over de #SMID’s terug te kijken. Kees Ruyter

 2. Seb de Groot says:

  hallo Jan Willem,
  ik heb genoten van je presentatie: je kunt eigenlijk alles met internet als je het maar gewoon doet.
  Bedankt voor voor het delen van al je dromen: ik heb er zeker van geleerd!
  Seb de Groot.

Comments are closed.